Merre tovább?

Posted on

Talán csak a nyári hónapoknak köszönhető az érdektelenség, de semmilyen visszajelzés nem érkezett a kezdőknek szóló cikkekre és a webshopban sem volt forgalom; így el kell gondolkozzam azon, hogy kezdőknek készítsek-e anyagokat. Visszajelzés hiányában és bevétel nélkül bizony nem nagyon tartható fenn a weboldal és a projektek. Célom nem egy mutassuk meg profizmusunk, inkább a kezdőnek szóló iránymutatás volt.

Az érdektelenséget remélem nem tapasztalatlanságom keltette; nem vagyok tanár, de szeretném megosztani másokkal tudásom. Szívesen, fogadnám a negatív értékeléseket is és persze az ötleteket, hogyan lehetne emelni a tervek színvonalát.

Sok érdekes kapcsolás, elektronikai ötlet kering a fejemben, amit szeretnék életre kelteni és erre több időt szeretnék fordítani; ez is abba az irányba hat, hogy inkább ritkábban blogoljak és érdekesebb, bonyolultabb kapcsolásokat, programokat publikáljak de ezek már nem kezdőknek szólnak, pedig fontos lenne a kezdőknek adott első impresszió. Úgy látszik az önzés győz, pedig az apróságokból is sokat lehet tanulni és az első lépések alapvetően meghatározzák a későbbi stílust.

Egy design értékét én nem a GHz-ben, felbontás bitben mérem, hanem ötletességében, gondolat menetében; ha tovább bloggolok, akkor is ehhez fogom tartani magam.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük