A tavasz meghozta a műszer első verzióját is

Elkészítettem a szoftver 0.11 verzióját. Felhasználói kézikönyvét letöltheted a Főmenü -> Leírások menüpontja alatt. Ez a leírás tartalmaz egy rövid installálási útmutatót, a szoftver összes beállítási lehetőségét, minden kezeléssel kapcsolatos tudnivalót, néhány használati példát. A Főmenü -> Letöltések menüpont alatt megtalálható a szoftver.

Az elkészült Voltmérőről fiam készített egy rövid videót. Ha érdekel a készülék, kérlek nézd meg a videót, amely bemutatja használatát és pár érdekes mérést.

Amint említettem előző blogbejegyzésemben, ez a műszer inkább haladó felhasználóknak ajánlható. Eredeti elképzelésem, mely szerint kezdőknek szeretnék alkalmazásokat készíteni, igen csak csorbát szenvedett. Ezt igyekszem korrigálni az évfordulós bejegyzésben majd, egy kezdőknek ajánlott hasznos kis műszerrel, amelyet teljes dokumentációval elérhetővé teszek, szerelése egyszerű, nem igényel tapasztalatot.

A munka azonban addig sem áll meg, már elkészült a 0.21 verziójú panel terve. A tervek szerint két csatornás lesz. A csatornák nem teljesen függetlenek, mert közös földpontjuk lesz, de mégis nagy segítséget nyújthat, ha egy áramkörben feszültség függvényében feszültséget szeretnénk beállítani. Természetesen a szoftver is ennek megfelelően nagyobb tudású lesz, kezelni fogja a kijelzőn a mérési eredményeket, beállításokat és természetesen a megszokott fájl műveleteket is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük